Image
Text

Klasse A/A1/A2 - MC


Alfa Trafikkskole kan bistå med alt du trenger for å komme i gang og til slutt oppnå sertifikatet for MC klasse A, A1 og A2. Vi har lang erfaring med trafikkopplæring på motorsykkel.


Text


Button
Text


Nye regler fra 19 januar 2013 har gjort at grensen for å ta førerkortet for tung motorsykkel, klasse A, er blitt hevet fra 21 til 24 år. Dette gjelder dem som tar førerkort for tung motorsykkel første gang.


Førerkort klasse A2 kan du ta fra du er 18 år, men begrensningen på motorsykkelens effekt er 35kw og et gitt forhold mellom effekt og vekt på motorsykkelen.


Førerkort for lett motorsykkel, klasse A1, kan du ta fra fylte 16 år. Denne klassen gjelder føring av MC med slagvolum høyst 125 ccm og effekt på høyst 11kW.


Obligatorisk 3 timers teorikurs


Før øvelseskjøring krever myndighetene at alle må gjennomføre et 3 timers teorikurs for MC. Dette er felles for alle MC-klasser. Vår erfaring er at dette kurset fort blir lengre og at vi tilfører innhold utover læreplanen. Innholdet fokuserer på sikkerhet, deg som trafikant, sikkerhetsutstyr, praktiske ting rundt opplæringen og selve motorsykkelen. Den obligatoriske opplæringen ute på veien gjennomgår vi også på denne ettermiddagen.


Et godt valg av trafikkskole for klasse A, A1 og A2


Det stilles store krav til eleven under opplæringen, og sikkerheten til deg, trafikklærer og dine medtrafikanter kommer alltid først. Husk på at mye av opplæringen skjer ved at du kjører alene på vår MC og vi bak. Dette stiller selvfølgelig krav til oss begge.


Vi er opptatt av å gi deg nødvendig kunnskap og informasjon for å ta førerkortet i Klasse A-MC. Vi vektlegger struktur og effektivitet i alt vi driver med og normalopplæringen går ofte langt utover det minimum som ligger i læreplanen. Se mer på Vegvesenet sine sider.Form2
Navn
Please fill name field
E-post
Please fill e-mail field
Telefon
This field is required
Jeg vil vite mer om:
Please fill message field
Send
Googlemap
Image
Text

Alfa Trafikkskole

Storgata 118, Tromsø

Postboks 4440, 9282 Tromsø


Image
Text
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon