Førerkort


Siden 1989 har Alfa Trafikkskole hjulpet elever med å få førerkort. I begynnelsen lå vårt hovedfokus på førerkort for personbil klasse B, men etterhvert har vi også utvidet vårt tilbud til å gjelde førerkort for klasse BE/B96, bil med tilhenger, førerkort for motorsykkel klasse A/A1/A2 samt moped/scooter klasse AM146. Vi tilbyr også grunnkurs for alle førerkortklasser.


Vi er opptatt av sikkerheten, og som elev hos Alfa Trafikkskole vil du få grundig innføring i hvordan man ivaretar dette i de situasjoner vi har mulighet til å oppsøke på veien til førerkortet. Vårt mål er at ingen som har fått sitt førerkort hos Alfa Trafikkskole blir drept eller varig skadd i trafikken både på grunn av egen adferd, men også ved å utvikle evnen til å forstå andre. Ved å velge oss som trafikkskole vil du derfor få en opplæring av høy kvalitet, hvor sikkerheten til deg, dine passasjerer og andre medtrafikanter skal være godt ivaretatt.


Ta gjerne kontakt om du har spørsmål om hvordan vi går frem for å hjelpe deg til førerkort.
Du kan også finne mer informasjon om de forskjellige førerkortene nedenfor, eller i meny til venstre.

Klasse A/A1/A2 - MC

Vi tilbyr opplæring for både A/A1/A2 - motorsykkel, og det starter alltid med et teorikurs på 3 timer som fokuserer på sikkerhet, deg som trafikant, utstyr/bekledning og selve motorsykkelen.

>> Les mer om førerkort for MC

Klasse B - Bil

Vi kan hjelpe med alt fra trafikalt grunnkurs, via alle obligatoriske øvelser og også med generelle råd og veiledning underveis. Vi har erfaring få andre aktører kan tilby.

Undervisningen foregår enten med manuelt gir eller automatgir.

Les mer om førerkort for bil

Klasse AM146 - Moped

Mopedførerkort gir anledning til å kjøre moped, lett-scooter og 3-4 hjuls mopeder med egenvekt på under 150 kg. Det er ingen praktisk eksamen, men flere steg på veien til førerkortet som må utføres.

Les mer om førerkort for moped