Image
Text

Ledsagerkurs


Målgruppen er alle som skal fungere som ledsagere ved privat øvelseskjøring.


Kurset er over fire timer og forsøker å gi deg de nødvendige verktøy for å utføre en enda sikrere og ikke minst effektiv opplæring.Text

Kurset er utviklet av faglig leder ved Alfa Trafikkskole - Tromsø, Alf Andreassen, som et resultat av at han har sett et stort behov for økt kunnskap hos ledsagere. Alle som underviser opplever ofte at eleven gir uttrykk for usikkerhet og struktur hos ledsager ved privat øvelseskjøring. I andre tilfeller kan velment privat opplæring føre til vranglære og dermed unødig frustrasjon hos elev. Ikke minst gjelder dette kjøring i Tromsø sentrum som på grunn av manglende informasjon kan skape hodebry hos noen og enhver.

Kurset forsøker å gi deg de nødvendige verktøy for å utføre en enda sikrere og ikke minst effektiv opplæring.


Kursinnhold:


Hva er opplæringens hovedmål?

Hvordan bygger trafikkskolen opp opplæringen?

Hvilken rolle har ledsager?

Erfaringsmessige elev-/ledsagerfeil?

Hva er et godt øvingsområde i forhold til nivå?

Hvordan kan du som ledsager bygge opp en god læringsstund?

Tanker om hvordan du kan skape en positiv stemning i bilen?

Hva med utfordringer som vikeplikt (hvordan identifiserer man for eksempel hva som er et kryss?), hvordan forholde seg til "lokale" kjøremåter, rundkjøringer, økonomisk kjøring med mer?

Tips & Triks


Kurset er ikke i stedet for, men som et mer konkret tillegg til, informasjonsmøtene som holdes av Statens Vegvesen. Det er ikke nødvendig å ha deltatt på informasjonsmøte hos dem for å få godt utbytte av kurset hos oss. For de som ønsker det kan vi også sette opp et oppfriskningskurs som en naturlig oppfølging.

Vi kan love deg en kveld med mye moro og innspill du vil finne nyttig. Kursprisen kan vi garantere at du sparer inn ved at din elev trenger mindre tid hos oss. Vi tar for tiden kr. 600,- for dette kurset.


Form2
Navn
Please fill name field
E-post
Please fill e-mail field
Telefon
This field is required
Jeg vil vite mer om:
Please fill message field
Send
Googlemap
Image
Text

Alfa Trafikkskole

Storgata 118, Tromsø

Postboks 4440, 9282 Tromsø


Image
Text
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon